miercuri, 10 iulie 2013

Mixere audio profesionale – Bine de stiut inainte de a cumpara un mixer



Mixerele audio profesionale se impart in doua mari categorii: mixere amplificate si mixere neamplificate.

Pentru sisteme audio karaoke sunt recomandate mixere neamplificate deoarece in locatiile unde se organizeaza astfel de spectacole exista deja un sistem de sonorizare compus din boxe si amplificator de putere. Un astfel de mixer este ProelMi6, ultra compact, dotat cu 2 intrari microfon si 2 stereo, la un pret accesibil (62  eur + tva).

mixere audio profesionale marca Proel Italia



Pentru scena (lautari, formatii mici) se aleg de regula mixerele amplificate; acestea sunt usor de transportat, instalat si manevrat. Recomandarea Amro Grup este sa optati pentru un mixer precum Proel M500USB/ M1000USB/ M1500USB. Alegerea se face in functie de puterea exprimata in Wati si numarul de intrari de microfon, de exemplu Proel M1000USB are 12 intrari Mono Mic./ Linie si 4 Stereo Mic. / Linie si un amplificator de 500 W + 500 W rms integrat.

Sistemele de sonorizare live, pentru formatii cu solisti numerosi, presupun instalarea unor mixere neamplificate cu multe intrari de microfon, exemplu Proel M20USB - mixer audio profesional cu 20 canale, 16 intrari microfonice, 4 Aux, 4 sub-grup si interfata USB care permite cuplarea la un PC.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE