vineri, 8 februarie 2019

Proel, Sagitter, Axiom Pro Audio si Topp Pro la Integrated Systems Europe, 2019


În perioada 5-8 februarie, orașul Amsterdam găzduiește cel mai mare târg de echipamente AV din întreaga lume, Integrated Systems Europe (ISE). 


Stand-ul Proel cu diviziile Axiom, Sagitter și Topp Pro este plin de noutăți și echipamente prezentate în premieră: sisteme EVAC, echipamente audio public address, echipamente audio de scenă și  echipamente de lumini. 






Vedetele care fac senzație la stand-ul Proel sunt coloanele line array de la Axiom, din seria AX, în special AX1012A, care a fost prezentată aici în premieră, sistemele de evacuare vocală AE300 și AE604, noua gamă de difuzoare public address de tavan sau perete, cu design nou, inovator. 


Sagitter a prezentat gama de proiectoare LED  pentru spectacole și iluminat arhitectural, cu multe inovații și modele noi, iar Topp Pro a fost prezent cu cele mai bune echipamente audio din gama pentru scenă: sisteme line array, subwoofere, monitoae de scenă, mixere digitale și conectica aferentă.


Echipa Proel prezentă pe toată durata târgului a dovedit că preoocuparea pentru invovație și atenția la cerințele actuale de pe piața AV îți asigură succesul!


Pentru cei interesați de noutățile audio și iluminat led de la Proel, acestea se găsesc la Amro Grup, unde specialiștii din departamentul tehnic vă garantează cele mai convenabile soluții!


www.amro.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE