miercuri, 19 decembrie 2018

Difuzoarele IC Audio pe celebrul vapor Norvegian Spirit


De curând cei de la IC Audio au anunțat prezența difuzoarelor lor EN54 pe celebrul vapor de croazieră Norvegian Spirit. Vasul a luat ființă în 1998, a fost construit în Germania și până în prezent călătorește pe întreg globul cu sute de turiști. 

Acesta nu este primul proiect de sonorizare a unei nave de croazieră pentru compania IC Audio, deoarece difuzoarele certificate EN54 pe care le produce sunt extrem de căutate pentru aplicații de sunet ambiental, public address și evacuare vocală. 






Utilitatea difuzoarelor de tip EVAC în situații de urgență este de necontestat, iar faptul că pot fi montate în tavan și folosite pentru difuzarea muzicii ambientale sau anunțurilor, le trece pe primele locuri în sfera echipamentelor audio profesionale. 

În România, Amro Electronic Grup distribuie astfel difuzoare EVAc cu certificat EN54 și pune la dispoziția companiilor și instituțiilor toată gama de echipamente audio pentru sonorizare, public address și evacuare vocală de la IC Audio. Calitatea Made in Germany este motivul pentru care difuzoarele IC Audio sunt în topul alegerilor clienților noștri. 

www.echipamente-audio-profesionale.ro
foto: Wikipedia



Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE