vineri, 14 septembrie 2018

AX12C la Festivalul Strandbad!


Axiom Pro Audio a furnizat de curând sonorizrea de scenă pentru prestigiosul Festival Strandbad, organizat anual în Germania, unde se pot asculta o selecție excelentă de artiști locali și internaționali.

Festivalul Strandbad este un eveniment muzical în aer liber organizat în fiecare an în orașul Frankenthal din sud-vestul Germaniei. Zona mare a parcului, cu piscinele și lacurile sale, este transformată într-un spațiu de petrecere, unde se adună mulți iubitori de muzică. Festivalul are două etape, unul sub castani și celălalt pe "Monte Scherbelino", creând o atmosferă fantastică. Trupele locale, care sunt bine cunoscute în regiunea Rheinland-Palatinat, "Cool Breeze" și "Die Nachtigallen", s-au distrat peste weekend-ul de două zile. La fel ca în ultimii 20 de ani, firma de productie MEXIA Eventservice de la firma Frankenthal a furnizat planificarea și implementarea tehnică pentru ambele etape și sisteme de la producatorul italian de difuzoare profesionale, Axiom Pro Audio.




 Festivalul de anul acesta a oferit MEXIA Eventservice ocazia de a crea noul sistem audio de coloane AX12C de 12 x 3,5 inch, care, deși are o amprentă înșelătoare, cu o lățime mai mică de 11 cm, are o valoare SPL impresionantă (130db vârf) și o acoperire orizontală largă, ceea ce îl face o soluție ideală pentru un eveniment de stadiu al remorcii, cum ar fi Strandbadfest. Comportamentul său cardioid natural, datorită tehnologiei proprietății de încărcare în spate, înseamnă că frecvențele basului sunt mult reduse în aplicații  PA și pe scenă, făcând un mediu mai confortabil pentru muzicieni. 

Mirko Lo Porto, proprietar al MEXIA Eventservice, explică motivul pentru alegerea Axiom: "După ce sistemul AX12C a atras deja mulți vizitatori fascinați pe demonstrația în aer liber de la Prolight & Sound 2018, a fost foarte important pentru noi să experimentăm pentru noi înșine un sistem de boxe extraordinar de compact și totuși puternic. Am montat doar două  coloane AX12C pe fiecare parte ale platformelor de acoperiș și le-am combinat cu un singur subwoofer de 21 inci, alimentat de fiecare parte,  instalarea lor fiind foarte rapidă și foarte eficientă. " Daniel Mertsch, tehnicianul audio de supraveghere al MEXIA Eventservice, a fost foarte surprins de performanța sistemului Axiom. 

"Axiom ne-a oferit frecvențe joase foarte precise, iar înaltele s-au reprodus cu claritate. Sistemul a funcționat foarte coerent, iar dispersia înaltelor a fost uimitor de bună pentru un difuzor incredibil de compact ! "

În Romania, AX12C și alte echipamente audio profesionale de scenă, studio sau public addres Proel și axiom sunt disponibile numai prin Amro Grup! Caătați un sistem audio de încredre, compact, ușor de montat și la preț excelent? Contactați-ne, suntem aici!



Sursa: www.proel.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE