vineri, 7 septembrie 2018

Minisistem audio pentru cabinete medicale, numai la Amro!

 Care este soluti ideala pentru inviorarea atmosferei din cabinetele medicale, pentru ca pacientii sa isi pastreze buna dispozitie si revina cu placere?

Cabinetele medicale sunt prevazute cu sali de asteptare in care linistea sau zgomotul de fundal pot induce o stare de neliniste pacientilor, de aceea este recomandat sa oferim celor care asteapta o atmosfera calda, primitoare. Aceasta se poate realiza prin muzica, dar nu oricum, ci difuzata la parametrii optimi de calitate. O muzica difuzata cu interferente sau intreruperi aduce stres fonic si si creeaza o stare inconfortabila; dar cand muzica este placuta si se aude echilibrat, limpede, in surdina, ambianta din inteeaga incapere este schimbata - in bine!




Amro Grup propune un sistem de sonorizare pentru clinici medicale, stomatologice, cabinete medicale de dimensiuni mici si medii, format din echipamente audio profesionale de la IC Audio Germania si Proel Italia. Instalatia este formata din mixer amplificator Proel cu 2 intrari MIC, de 30W, 6 difuzoare de perete IC Audio de 6 W fiecare, o baza microfonica Proel pentru difuzarea anunturilor, o interfata USC/RCA pentru protectia instalatiei de sonorizare cand muzica se difuzeaza de la PC/laptop si un set de cablu necesar pentru intreaga instalatie. Un mini-sistem performant, extrem de util si deloc costisitor!

Sistemul nostru de sonorizare este gandit pentru a aduce beneficii cabinetelor medicale, pe langa o atmosfera palcuta si apreciata de pacienti; acesta are si o functie suplimentare de public addres, adica difuzare de mesaje pentru pacientii din sala de asteptare. Personalul medical se poate folosi de acesta functie practica pentru a anunta/invita urmatorul pacient sau a transmite diverse informatii de interes.

Toate acestea par ca vor culmina cu un pret exorbitant, insa nu este asa, deloc. Pentru doar 355 euro cu tot cu TVA, putei obtine o unealta de lucru cu publicul, extrem de utila si eficienta si o atmosfera relaxanta, pentru care pacientii va vor aprecia. 

V-am starnit interesul? Contactati-ne, pentru mai multe informatii!

www.amro.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE