joi, 9 august 2018

Soluții audio eficiente si accesibile pentru centrele culturale!


De ce este important pentru centrele de cultură să fie echipate cu sisteme de snorizare moderne, performante și ușor adaptabile la o gamă variată de evenimente? Având în vedere faptul că centrele de cultură regionale și județene sunt foarte numeroase și au responsabilitatea de a concentra activitățile cultural semnificative pentru regiune, așteptările sunt ridicate. 

În România sunt extrem de multe cămine culturale, case de cultură, şcoli populare de arte și centre de cultură care susțin spectacole, cursuri, conferințe, simpozioane, lansări de carte, concerte etc. Pentru spațiile care au nevoi de sonorizare atât de variate și complexe se recomandă instalațiile de sonorizare profesionale compuse din echipamente audio cu multe funcții incluse, astfel încât să poată fi ușor adaptabile la orice tip de eveniment; sunt câteva tipuri de echipamente audio profesionale de bază, care ar trebui incluse in sonorizare, pentru  a desfășura orice eveniment în condiții bune. 




Să luăm exemplul Centrului  Cultural Vălenii de Munte,  un loc în care se organizează foarte multe evenimente diverse: spectacole, conferințe, prezentări, lansări de carte, concerte, festivaluri, expoziții etc. Aici, Amro Electronic a furnizat o instalație de sunet performantă, complexă, cu echipamente audio marca Proel și Axiom Pro Audio, doi dintre liderii de pe piața audio-video.

Pentru ca evenimentele să se desfășoare în bune condiții, au fost incluse  incintele acustice pentru sonorizări live, mixere și amplificatoare de putere, monitoare de scenă și subwoofere audio.
Acum, la Vălenii de Munte se pot organiza orice fel de spectacole, concerte, simpozioane etc. deoarece sistemul de sonorizare este mai mult decât pregătit pentru orice provocare. La Amro se găsesc soluțiile tehnice, dar și financiare, pentru orice situație, oricât de complexă. 

Noi știm că majoritatea acestor instituții funcționează cu bugete fixe și uneori este dificil să achiziționeze echipamente foarte performante; de aceea oferim soluțiile Proel, care nu fac niciun compormis în ceea ce privește profesionalismul și calitatea sistemeleor audio, chiar daca sunt extrem de accesibile. Așa sunt gândite, din fabrică!

Pentru detalii, prețuri, proiectări sau orice alte informații, ne găsiți aici!
www.amro.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE