joi, 26 iulie 2018

Triple A alege sisteme audio Axiom pentru concertele organizate!


Organizatorii birtanici de spectacole și evenimente muzicaleTriple A Events au inclus, în premieră, sisteme audio profesionale, marca Axiom pentru două festivaluri muzicale susținute în Kent, în ultimul weekend din iunie. 


"Suntem foarte ocupați în această vară cu două festivaluri relativ mari în același week-end", spune Colin Umbers de la Triple A. "Cea mai mare parte a activității noastre provine din recomandări și, acum, s-a răspândit vorba despre faptul că avem sisteme PA mai mari și mai complexe, pe lângă multe alte servicii (incluzând sonorizare), clienții ne aleg pentru că preferă să apeleze la un singur furnizpr pentru tot. Aici Axiom este de  mare folos, deorece ne permite o abordare mai largă de servicii datorită multitudinii de echipamente perfomante”.




În patru ani  de organizare de festivaluri au fost apariții de execpție: Gregg Allman, Whitesnake, Warren Hayes, Black Stone Cherry, Hawkwind și Blue Oyster Cult; Triple A devenind un loc obișnuit pentru show-uri de clasic și rock contemporan, rock progresiv, blues și muzică country.  

Echipa permanentă a lui Triple A de la Umbers plus inginerii de sunet și iluminat Rob White și James Harris au fost la fața locului la Mote Park din Maidstone pentru a pregăti cortul pentru etapa 3, în care Axiom Pro Audio a furnizat mai multe echipamente: trei unități AX2010A duale de 10 " montate pe două subwoofere SW218A de 18”, cu două AX2010A în centru, pentru un sunet bogat, plin.

Sistemele audio pentru scenă de la Axiom s-au ridicat la înălțimea evenimentelor, fiind ușor de montat, orice inginer de sunet fiind încântat de calitatea echipamentelor. 

Perspectivele pentru lunile următoare sunt pozitive, umrează o perioadă foarte încărcată de evenimente de amploare, de aceea este esențial ca sistemele audio să fie foarte performante dar nu în ultimul rând foarte ușor de asamblat și dezasamblat pentru că locațiile se schimbă foarte des. Asta este ce oferă Axiom Pro Audio, care proeictează echipamente profesionale de scenă atât pentru a asigura reușita spectacolelor, dar și pentru ca inginerii de sunet să nu aibe bătăi de cap la aranjarea sonorizării. 


Echipamente de scenă de la Axiom sunt disponibile și în România, de 17 ani, prin Amro Electronic Grup! 
www.amro.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE