marți, 4 iulie 2017

Restaurantul Wiener Wurst din București a fost dotat cu un sistem de sonorizare ambientală de la Amro Electronic GrupSituat în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Wiener Wurst ne întâmpină cu delicatese germane și austriece; este execelent pentru zilele de vară în care căutăm un loc plăcut, cu mâncare gustoasă, bere rece și muzică bună. Sistemul de sonorizare furnizat de Amro Electronic Grup sporește atmosfera caldă și primitoare a acestui restaurant, prin felul în care este difuzată muzica. Specialiștii de la Amro Grup au găsit și pentru această locație soluția de sonorizare optimă, pentru rezultate execelente. Pe lângă faptul că veți găsi echipamente audio profesionale, produse de mărci de top, precum Proel (Italia) sau IC Audio (Germania), la Amro Electronic Grup, beneficiați de îndrumarea unor profesioniști, astfel încât să puteți oferi clienților cele mai bune condiții în restaurantul sau cafeneaua dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unei instalații de sunet performante, este bine să știți că Amro Electronic Grup distribuie și sisteme de sonorizare compacte, cu toate componentele necesare unui restaurant cu terasă, incluse și pregătite pentru instalare. Iată câteva exemple de echipamente audio recomandate pentru sonorizarea unui restaurant cu terasă:

Proel ACDT180 - Este un  amplificator combo de 180 W, care are integrat un mixer audio,  o sursă de muzică profesională CD player, mp3 player și radio AM/FM. Compact și multifuncțional, este extrem de util în orice instalație de amplificare, sonorizare ambientală ori adresare publică, ce presupune difuzarea continuă de muzică și anunțuri.

Proel XE 65CT - Este o boxă de tavan fals, pe 2 cai, de 20 W / 100 V, cu transformator care se integrează perfect în instalații de sunet PA: difuzare de muzică ambientală în restaurante, cafenele etc.

IC Audio TS-C 10-300/T EN 54 - Este o coloană de sunet de culoare gri, putere10 W, pentru integrarea în instalații audio ambientale pe linie de 100V; difuzorul este rezistent la apă, are un indice de protecție ridicat (IP66) și poate fi utilizat cu succes în sistemele de sonorizare exterioare și cele de sonorizare ambientală pentru terase.

Proel TRV 60B - Este un controller de volum audio, cu 5 poziții de atenuare, montaj îngropat, dedicat  sistemelor de sunet pe linie de 100V.

Proel TRV 120B - Este un atenuator de volum 120W /100V, prevăzut cu 5 trepte de reglaj , cu releu bypass, montaj îngropat. 


Pentru mai multe detalii și oferte, intrați pe www.amro.ro și contactați-ne!http://www.amro.ro
http://echipamente-audio-profesionale.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE