marți, 31 martie 2015

Sonorizare Terase - Instalatie Completa

Sistem de sunet profesional pentru terase


Avand in vedere ca vremea buna isi face simtita aparitia, si ca ne este foarte dor de zilele insorite de vara, de stat pana tarziu la terase, AMRO Electronic Grup s-a gandit sa vina in ajutorul proprietarilor de terase pentru a face cea mai buna alegere in vederea SISTEMELOR DE SONORIZARE.

Sonorizarea ambientala pentru terase este foarte importanta, pentru atmosfera placuta si relaxanta pe care o evoca clientiilor. 

Cel mai nou proiect a fost sonorizarea unor terase foarte cunoscute din Bucuresti, si anume Zen Sushi (toate cele 3 locatii) si Bocca Lupo.

Instalatia audio profesionala pentru terase este compusa din:


Toate produse prezentate sunt produse audio profesionale special create pentru sonorizarea teraselor. Pretul unui astfel de sistem de sonorizare pentru terase este de 775 euro + tva si beneficiati de garantie direct de la producator, service pe toata perioada garantiei si post garantie, montarea echipamentului de catre specialisti si consultanta tehnica.

Localul Zen Sushi face un pas in intampinarea celor mai alese dorinte gastronomice, Zen in arta culinara pleaca de la premiza ca mancarea este mai buna atunci cand este preparata din cele mai proaspete ingrediente, atent selectionate. Calitatea si prospetimea ingredientelor, talentul si priceperea bucatarilor, sonorizarea de exceptie va vor oferi la Zen Sushi o experienta unica intr-un spatiu cu design minimalist, predominat de culori inchise si accente de bambus care induc o atmosfera placuta si relaxanta.

Al doilea local echipat cu sonorizare pentru terase de catre AMRO Electronic Grup, este  Bocca Lupo, un local fascinant cu muzica buna, mancaruri italienesti, Fiatul 850 de culoare galbena, in care se prepara pizza si focaccia, si scuterul Vespa, de pe perete, care are admiratorii sai, multi dorind sa rezerve chiar masa aflata sub el, va asteapta cu bratele deschise. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati la: AMRO Electronic Grup, tel. fix. 021.330.36.69, mob. 0745.097.264, email: vanzari@amro.ro, www.amro.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE