miercuri, 6 mai 2015

Centrul Sportiv Ladies Wellness Club echipat cu sistem audio de sonorizare de catre Amro Grup

Amro Grup a furnizat echipamente audio pentru sonorizarea salii de sport “Ladies Wellnes Club” din Bucuresti. Sala de sport “Ladies Wellness Club” asa cum sugereaza si numele, este creata special pentru femeile care aleg un stil de viata sanatos, cu un program bine stabilit de catre instructorii de sport.


Centrul a fost dotat cu un performat sistem audio montat de tehnicienii Amro, sistem ce asigura o difuzare a sunetului impecabila. In sala de Spinning, sistemul de sunet a fost alcatuit dintr-un mixer amplificator de la Proel, fabricat in Italia si 4 incinte pentru tavan fals de 30 w fiecare, pentru a motiva si a mentine moralul participantiilor la programul intens de arderea caloriilor iar sala de Aerobic a fost dotata cu unitate de putere de 240 W rms, 6 incinte pentru tavan fals de 40 W fiecare, un subwoofer amplificat si un mixer audio ultra compact cu 2 intrari microfonice si 2 stereo, pentru a face programul cat mai distractiv si pentru a interactiona cu clientii dornici de activitate sportiva.

Toate echipamentele folosite sunt de cea mai buna calitate, capabile sa ofere siguranta in functionare si un sunet clar, inteligibil, chiar si in spatiile aglomerate.

Contact  SC Amro Electronic Grup SRL

Adresa birouri: Bd Sincai Gheorghe, Nr. 2, Bl. 4, Sc.B, Sector 4, Bucuresti
Telefon: + 40(021)330 36 69; +40(021)331 78 46, 0749 190 532
Adresa de mail: office@amro.ro ; amro@amro.ro ; vanzari@amro.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE