joi, 12 noiembrie 2015

Sistem complet de sonorizare Hotel: Amro Grup – furnizor pentru Best Western Plus Expocenter Hotel


foto: bestwesternexpo.ro


foto: bestwesternexpo.ro


Un sistem complet de sonorizare pentru Hotel a fost furnizat de firma noastra, in luna octombrie, pentru Expocenter Hotel – un hotel de 4 stele din Bucuresti. Noul hotel si-a deschis portile in cursul lunii trecute si face parte din cel mai mare lant hotelier din lume – Best Western International Inc., cu mai mult de 4000 de hoteluri, in peste 100 de tari. 

Sistemul complet de sonorizare pentru hotel este compus din:


Solutiile complete de sonorizare pentru Expocenter Hotel isi gasesc utilitatea in sala de receptie cu holul aferent si 2 restaurante. De asemenea, hotelul dispune de 3 sali de conferinte – fiecare cu capacitate de 50 de locuri - si 2 sali de evenimente multifunctionale si elegante - cu capacitate de 200 de persoane - care vor oferi servicii premium clientilor sai.

Un sistem de sunet pentru hotel, cu echipamente audio profesionale, asigura succesul afacerii tale datorita calitatii oferite clientilor. Sunetul creeaza emotie. Clientii tai vor fi mai relaxati si isi vor dori sa revina. 

Pentru mai multe detalii si oferte personalizate pentru instalatie sonorizare hotel cereti sfatul specialistilor nostri, care au o experienta vasta pentru sonorizari in Bucuresti si in tara.

Consultati si lista noastra de pachete sonorizari ale magazinului specializat de echipamente audio.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE