luni, 19 septembrie 2016

Music & Lights, prezent la spectacolul Plasa Show 2016



Intre 18 si 20 septembrie, Music & Lights isi prezinta cele mai noi produse in cadrul spectacolului Plasa Show din Londra.

La Plasa Show participa anual peste 10.000 de oameni, expozanti si vizitatori. Sunt expuse produse de iluminat, sonorizare si alte tehnologii din domeniul entertainmentului care au capatat deja succes si aprobare internationala.

Produsele prezentate de Music & Lights anul acesta sunt:

* STARK400 si STARK1000 - noul moving-head hibrid cu raza Wash. Are o versatilitate mare, lumina puternica, raza luminoasa bine definita si un generator inovativ FX. Aceste proiectoare implementeaza cea mai recenta tehnologie cu LED Osram, cu sursa RGBW de 40W, in combinatie cu un sistem optic inedit.


*
RAZOR440 – un concept nou, hibrid, care ofera functii avansate de raza, precum si efecte Spot si Wash, intr-un singur dispozitiv. Noua sursa de lumina Osram Sirius de 440 W, combinata cu sistemul optic integrat asigura o proiectie uniforma pe o arie larga de zoom, intre 2 si 50 de grade.
 

*
ARENACOB4 – un concept versatil de Blinder care a fost deja protagonist in cadrul turului mondial Coldplay 2016. Are doua versiuni: versiunea Halo (4x72W Amber Shift) si versiunea FC (4x 75W RGBW). Detine un luminator cu grad de protectie IP, capabil sa simuleze efectul si puterea unui Blinder clasic, ceea ce asigura variante de programare interesante si creative.


*
PIXIEZOOM – noua gama de proiectoare statice cu un PAR-zoom rezistent la apa



si

* STUDIOCOBPLUS – versiunea inovativa a deja popularei serii Studiocob. Este disponibil in variante multiple de culoare.


PACHETE SPECIALE