vineri, 15 septembrie 2017

Proel Axiom la Stadionul Mohammed Bin Zayed din Abu Dhabi




Gama de echipamente audio pentru scenă,  Axiom Pro Audio de la Proel este din nou pomenită, de data aceasta în contextul sonorizării stadionului Mohammed Bin Zayed din capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi.

Binecunoscutul stadion este folosit cel mai des pentru fotbal și cricket și este locul în care echipa națională, membră a clubului sportiv Al Jazira, joacă toate meciurile de acasă.
Pentru sonorizarea stadionului, au fost alese sisteme audio profesionale, din gama axiom Pro Audi de la Proel Italia. Dotarea stadionului cu echipamanete audio profesionale face parte din acțiunea de renovare și modernizare a arenei, cu planul de extindere a capacității la 60 de mii de locuri. 





Întreg sistemul de sonorizare, proiectat de către inginerii Proel pentru tribunele de nord, est și vest, a demonstrat faptul că o colaborare strânsă între toate departamenetele și persoanele implicate în acest proiect – de la producție până la logistică - duce la rezultate cu adevărat uimitoare.

Schimbul continuu și intens de informații dntre tehnicienii Proel și staff-ul companiei locale, care a asigurat instalarea efectivă a echipamentelor, a asigurat rezultate care au depășit orice așteptare și care au surprins atât echipa tehnică, cât și conducerea stadionului.
A fost uimitor să constate că sistemul de sonorizare poate atinge un asemenea nivel de performanță chiar și la frecvență mică.

Sistemul complet al stadionului, a fost compus din mai multe echipamente, împărțite și distribuite strategic pe zone: module de tip line array, amplicatoare de putere, procesoare audio digitale, incinte audio pe doi cai. 

Gama de echipamente audio profesionale din gama Axiom se găsesc și pe piața din românia, prin distribuitorul oficial al comapniei Proel, Amro Electronic Grup. 

Vizitați magazinul online!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE