vineri, 11 mai 2018

Ithaa, primul restaurant subacvatic




Stiați că există un restaurant subacvatic, unde se organizează și petreceri private, nuți și alte eveneimete? Acesta este în Insulele Maldive și este amplasat la o adâncime de 5 metri în Oceanul Indian. 



Restaurantul denumt Ithaa (Mama Perlelor) oferă experiența inedită de a lua cina împreună cu delfini, rechini și pești de toate felurile, de care clienții sunt separați doar printr-un geam de sticlă. Construcția a fost ridicată în întregime pe uscat în anul 2005 și cântărește 175 tone, însă are o capacitate de doar 14 persoane, fiind necesară o rezervare pentru cei care se gândesc să încerce experiența acestui loc inedit.

Accesul clienților se face printr-o scară aflată într-o construcție de asemenea acoperită. Meniul este foarte divers, preparat de unii dintre cei mai renumiți bucătari ai lumii iar atmosfera, pe langă priveliștea spectaculoasă, este asigurată în mod constant prin muzică live. O perlă subacvatică, într-adevăr!

Noi cei de la Amro Electronic ne întrebăm, inevitabil, cum s-ar realiza o instalație de sonorizare ambientală  într-un astfel de spațiu? Cel mai rapid,  prin sisteme de sonorizare portabile! Neapărat de la Proel!

Sursa:  Wikipedia & YouTube



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE