vineri, 11 septembrie 2015

In weekend, "Urban Culture" la Sun Plaza




Cum week-endul este aproape, iar zilele cu soare se lasa asteptate pana saptamana viitoare, va propunem petrecerea timpului liber la evenimentul "Urban Culture". Organizat la Centrul Comercial Sun Plaza, Bucuresti, evenimentul se adreseaza pasionatilor de arta urbana si clientilor, acestia putand participa la spectacole si activitati antrenante special organizate.

Sambata si duminica, programul este intre orele 11:30 - 17:30 si sunt incluse show-uri spectaculoase de street dance, tips & tricks pentru riderii de BMX, artisti ce executa tricouri personalizate, graffisti, ateliere de arts & crafts pentru copii si expozitie de fotografie cu tematica Urban Culture.

Pentru copii este un loc special amenajat, unde se vor desfasura ateliere de creatie concepute anume  pentru stimularea si dezvoltarea indemanarii si imaginatiei acestora.

Cultura urbana este o cultura a oraselor, definita prin prezenta unui numar mare de oameni de culturi diferite, intr-un spatiu foarte limitat. Acest lucru face posibila expunerea unei game largi de subculturi apropiate unele de altele, care se pot influenta reciproc.

Structura si programul evenimentului "Urban Culture" le puteti accesa la urmatoarele link-uri: BMX SHOW, GRAFFITI STREET, STREETDANCE SHOW, KIDSSTAGE, GET YOUR T-SHIRT, URBANPHOTOGRAPHY.

Sursa foto: sun-plaza.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE