joi, 10 septembrie 2015

COMBO 240W - o multime de caracteristici ale amplificatorului tau









Cand folosesti amplificatoare COMBO 240W ai o multime de caracterstici integrate intr-o singura unitate si elimini o serie de probleme ce pot aparea cu cablurile de conectare, fiind mai putine si mai usoare. In acest fel, sistemul nu va pierde din caracteristici, ci este imbunatatit ergonomic - o solutie mai agreabila si mai practica. Capabil sa gestioneze pana la 5 zone, reda un sunet impecabil pentru muzica, dar si mesaje digitale – putand fi concetat cu orice sistem de stingere a incendiilor.

Datorita costului accesibil pentru raportul calitate/pret, amplificatoarele COMBO 240W, de la Proel, vor ramane o alegere preferata pentru instalatiile audio PA si pentru sisteme de evacuare vocala complexe.

Amplificatorul are o unitate cu o putere de urgenta de 24V DC, dotat cu un circuit de protectie impotriva suprasarcinilor si a scurt-circuitarii boxelor, justificand in acest fel fiabilitate maxima. 

Designul avansat, raspunsul in frecventa Wide: 50Hz-16,5KHz (3dB), distorsiunile scazute si un nivel de zgomot redus, volumul Master Control; Bass si reglare ton Treble – independente – una de micro intrare fonica si AUX; 3 intrari de microfon echilibrate cu phantom power; 2 intrari linie AUX; intrari dedicate intrarilor de microfon; posibilitatea de a trimite mesaje digitale pre-inregistrate de la panoul de consola cu microfon; lienie de iesire pentru boxe mici de impedanta 4 ohmi, dar si de inalta impedanta de 100V pe 5 zone atenuate; o iesire pentru inregistrare; iesire principal in/out pentru egalizator; alarma sirena controlata; sursa de alimentare 230VAC sunt functiile principale ale acestui amplificator.

Echipamentul are o viata lunga si necesita o intretinere redusA. Pentru detalii si comenzi te asteptam sa ne contactezi la Amro Grup, cu cele mai bune preturi si servicii. In plus, poti prinde acum oferta la acest amplificator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE