marți, 8 septembrie 2015

Lampa adeziva pentru iluminatul ambiental si decorativ


amro


Asa cum stim, lumina naturala este produsa de soare, dar sursele luminii artificiale pot include becuri incandescente, tuburi fluorescente si diode emitatoare de lumina (LED-uri – ca tehnologie mai noua).

In timp ce lumina soarelui contine toate culorile spectrului, multe dintre luminile artificiale nu radiaza un spectru complet de redare al culorilor, totusi sunt disponibile becuri care imita lumina naturala. 

Lampa adeziva pentru iluminatul ambiental si decorativ este unul dintre corpurile de iluminat cu led si are calitatea de a imita lumina alba naturala si bleu. Se poate instala in spatii exterioare precum o terasa, scari sau alte locuri preferate. In aceasta perioada a anului puteti beneficia de oferta noastra, iar produsul este la pretul de 14 euro (inclus TVA).

Montajul lampii este adeziv, are un consum de 0,4 W si necesita un alimentator ZOL 6 sau Zol 16 (in functie de numarul de lampi).

Este bine sa stiti ca sursa de alimentare transforma curentul alternativ (230V), in curent constant si de joasa tensiune, si se alege in functie de numarul de spoturi/ lampi.

Exemplu:
1 spot led consuma 0,8 W, pentru 5 bucati calculati:
0,8 W x cu 5 buc. = 4 W consum total

Astfel, aveti nevoie de ZOL 6, un alimentator (sursa de curent) de maxim 6 W.

Pentru varianta lampii cu doza (model incastrabil), cereti informatii la adresa office@amro.ro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE