joi, 24 septembrie 2015

LED-uri inteligente: Calitatea corpurilor de iluminat


corpuri de iluminat, corpuri de iluminat cu led, corpuri de iluminat moderne, iluminat cu led, iluminat led, iluminare led, lampi led, iluminat exterior, iluminat interiorAMRO GRUP, corpuri de iluminat, corpuri de iluminat cu led, corpuri de iluminat moderne, iluminat cu led, iluminat led, iluminare led, lampi led, iluminat exterior, iluminat interior
click - VIZITATI ALBUMUL


Cumparati corpuri de iluminat de la producatori cunoscuti, sau preferati produsele gasite in supermarket-uri ale unui producator nestiut, care ofera o calitate inferioara?

Intrebarea apare in conditiile dinamice ale pietei actuale, pentru acest gen de produse, in care cantitatea este in detrimentul calitatii.

corpuri de iluminat, corpuri de iluminat cu led, corpuri de iluminat moderne, iluminat cu led, iluminat led, iluminare led, lampi led, iluminat exterior, iluminat interior, AMRO GRUP
Mariti imaginea
Prin urmare, daca sunteti in cautarea corpurilor de iluminat a caror instalare  si operare sunt usoare si in siguranta, au o varietate mare de functionalitati si de modele cu fiabilitate si eficienta energetica pe masura asteptarilor cumparatorilor, atunci va recomandam  sistemul inovativ de iluminare cu LED-uri inteligente de la Ledix.  
Compania poloneza Zamel este producatorul acestui sistem inteligent de iluminare si are multi ani de experienta in industria electrotehnica.

Producatorul ofera opt modele de corpuri de iluminat – Moza, Muna, TERA, TICO, Timo, Rubi, NAVI, SONA), care difera ca design si functionalitati si include mai mult de o mie de produse de inalta calitate.

Au fost echipate suplimentar cu dispozitive de control cu LED-uri si cu o sursa de alimentare suplimentara pentru a crea o iluminare interesanta, non-standard pentru design interior – culoare, scari si pereti , cat si pentru fatadele cladirilor. In plus, la intreaga serie Ledix a fost adaugat un grup de transformatoare electronice moderne.

1. Functionalitati variate

- permit utilizarea pentru diverse aplicatii prin conexiunea unor accesorii de iluminat cu LED cu dispozitive de control;
- permit pornirea si oprirea automata a luminii, intensitatea culorii si a fluxului de lumina, prin senzori de miscare si un dispozitiv special, cu ajutorul unui buton transmitator controlat de la distanta.
- au baterie de rezerva pentru iluminarea in cazul unei caderi de tensiune si multe alte functionalitati specifice sistemelor inteligente de control al luminatului.

2. Multitudine de modele

- corpuri de iluminat care lumineaza in doua directii – MozaMunaTERA;
- accesorii cu o forma inteligenta – TICOTimo
- produse care emit in jos o lumina delicata - RubiNAVISONA.
- toate modelele sunt disponibile in patru culori: argintiu, inox, grafit si auriu
- clientii pot selecta iluminatul cu diode RGB sau iluminarea cu o dioda: rosu, verde albastru, rece,  alb, alb cald.

3.  Instalare usoara si in siguranta

- dispozitivele Ledix au gradul de protectie IP44 si IP56 si astfel pot fi folosite si in camere cu tendinta de umiditate si pot fi folosite si pentru iluminarea non-standard a fatadelor cladirilor si altele.
- sunt furnizate prin intermediul unui sistem fotovoltaic sau cu 14V D, 230V AC.

4. Fiabilitate si eficienta energetica

- avantajul major este eficienta energetica, prin consumul redus, si durata lunga de viata – de pana la 40 de mii de ore de lumina continua -  a produselor din seria Ledix.

Asa cum va spuneam, seria corpurilor de iluminat Ledix este alegerea perfecta pentru decorarea casei, a apartamentului, pentru design interior, pentru cladiri publice, pentru birouri si pentru cladirile HoReCa.

In plus, dispozitivele Ledix pot fi achizitionate si on-line, accesand catalogul complet de lampi inteligente, produse in Polonia de renumita companie Zamel Cet.

Amro Grup este un importator si distribuitor de echipamente audio si lumini profesionale, sisteme de iluminat cu leduri, iluminat interior/exterior, ce activeaza de peste 13 ani si ocupa un loc important pe piata romaneasca.

Puteti plasa comenzile pe email, la adresa office@amro.ro sau telefonic la: 021-330-36-69 sau 0749-190-532. www.amro.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE