vineri, 18 septembrie 2015

Weekend agenda: Voie buna, mancare gustoasa si mai aproape de natura




Pentru acest weekend va propunem un loc in care voia buna si mancarea gustoasa sunt la ele “acasa” – Ferma COCOŞU’ ROŞU, la o distanta de 23 de km de Bucuresti. 

Ca Restaurantul COCOŞU’ ROŞU, din Bucuresti, este un loc care te surprinde cu retete, gusturi alese si ingrediente speciale, cu decoruri rustice, cu o atmosfera placuta si o servire ireprosabila, am aflat cand am furnizat clientului nostru echipamente de sonorizare ambientala. 

Tot atunci am aflat ca restaurantul are si o ferma de unde-si procura materia prima care imbogateste preparatele prin prospetimea gustului traditional romanesc. 

Ferma “Cocosu’ Rosu” - din satul Ghionea, comuna Ulmi, judetul Giurgiu, la 23 km de Bucuresti - ne aduce mai aproape de natura si poate fi un obiectiv ideal de atractie turistica pentru intreaga familie. Vizitarea serei, asistarea la toarcerea lanii, jocurile, concursurile, demonstratiile de dresaj canin, prezentarea desfasurarii activitatilor dintr-o gospodarie: mulsul vacilor, hranirea purceilor, prepararea casului, si multe altele, va pot aduce mai aproape de atmosfera satului romanesc.

Incheierea zilei o puteti petrece cu o vizita la stana, o plimbare cu trasura sau cu poneii pentru copii si apoi la restaurantul fermei, unde veti gasi preparate traditionale si proaspete. 

Detaliile programului le puteti accesa pe site: cocosurosu.ro/ferma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE