vineri, 2 octombrie 2015

Pe 4 octombrie, Pink Martini va concerta la Sala Palatului



Asa cum v-am obisnuit, in weekendul acesta va aducem o noua propunere pentru timpul liber.

Duminica, 4 octombrie 2015, Pink Martini va concerta din nou in Bucuresti, la Sala Palatului. Concertul incepe la ora 20.00, iar copiii intre 0-3 ani au acces gratuit. Bilete pentru locurile ramase se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim.

Timp de 90 de minute, repertoriul trupei va face un ocol al Pamantului ce cuprinde melodii in mai multe limbi, printre care romana, araba, portugheza, greaca, japoneza sau turca. Melodiile consacrate vor incanta auditoriul, iar piesele celui mai recent abum - „Dream a little dream„ – vor rasuna la concertul de duminica, 4 octombrie 2015.

Pink Martini a debutat la Festivalul de Film de la Cannes in 1997, iar debutul orchestral – cu Simfonia Oregon -, in 1998, sub conducerea lui Norman Leyden. De atunci, formatia a concertat cu mai mult de 50 de orchestre din intreaga lume.

Cei 12 membri ai trupei imbina stiluri muzicale din toate colturile lumii, iar cei de la The Washington Times ii descriu ca fiind “o forta originala in muzica contemporana, ce reuneste mai bine decat orice formatie decalajul dintre muzica sofisticata si cultura pop”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE