marți, 6 octombrie 2015

Sisteme de sonorizare ambientala pentru magazinele C&A




Amro Electronic Grup a furnizat recent sisteme de sonorizare ambientala pentru lantul de magazine C&A.

Compania olandeza C&A, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, cu peste doua milioane de clienti zilnic si 1.575 de magazine universale si de specialitate europene este in continua crestere. Este o afacere de familie cu filiale in 21 de tari europene si prezenta in toata lumea, avand afiliati activi in Brazilia, Mexic si China.



In regiune, grupul are deja magazine in Ungaria, Polonia, Cehia, Austria, Slovenia si Slovacia, cele mai extinse retele fiind in Germania, Franta si Belgia.

Pe piata romaneasca, compania s-a extins din anul 2009, in prezent activand 32 de magazine, dintre care 5 magazine C&A in Capitala. Continuand sa fie fidela principiilor fondatorilor sai - cu o poveste care incepe inca din 1671 - compania ofera aceeasi abordare a clientilor, angajatilor si furnizorilor, cu intensitatea si pasiunea care au fost prezente timp de 6 generatii.



Serviciul pentru clientii C&A este orientat catre vietile active ale acestora, oferind un stil elegant si modern de vestimentatie, dar si mijloace moderne de identificare a produselor cautate – usor si rapid, dupa culori si marimi - datorita etichetelor RFID (Radio Frequency Identification), care se realizeaza fara contact direct sau coduri de bare. 

De asemenea, Colectiile C&A ofera imbracaminte moderna, de inalta calitate pentru intreaga familie – reunite intr-o gama de 10 marci: Stilurile Baby Club, Palomino, Here & There, Clockhouse, Rodeo Sport, Canda, Yessica, Your Sixth Sense, Angelo Litroco, Westbury.



Recunoasterea Companiei C&A este binemeritata, fiind intregita de premiile pentru marca din Germania, Belgia, Luxemburg, Austria, Polonia, Spania, Elvetia si Portugalia. Completate de premiile pentru magazine online din Germania si de numeroasele premii pentru sustenabilitate, printre care - Premiul de aur 2013 – in Belgia si Luxemburg. Primit de Fundaţia C&A pentru programul „Beyond the Moon”, care ofera vacante gratuite familiilor cu copii care sufera de boli grave.



Povestea C&A continua si se dezvolta. Lanturile de magazine se extind si aduc dotarile cele mai moderne, in care sunt incluse si echipamente de sonorizare, pentru a crea un mediu relaxant si placut la cumparaturi, dar si pentru a comunica interactiv cu clientii si personalul. De curand, au fost achizitionate sisteme de sonorizare ambientala (public address), care au la baza o structura simpla si economica: difuzoare, amplificator, eventual mixer si o sursa audio. Instalatia de sunet este  completata cu baze microfonice pentru anunturi (Proel BM04) si este configurata pe mai multe zone, in asa fel incat sa se poata comunica si in zona clientilor, cat si in zonele adminsitrative: depozit, birouri s.a. Despre cum functioneaza si din ce este compus sistemul de sonorizare ambientala din ofertele noastre, puteti afla chiar de pe blog.

Amro Grup dispune de o echipa experimentata, care va poate oferi solutia potrivita si suportul necesar pentru consilierea, proiectarea, instalarea si montarea echipamentelor de sonorizare si lumini profesionale.

Informatii importator sonorizare AMRO Grup, Bucuresti, str. Pelinului nr. 22, et. 2, sector 3, tel. 021.330.36.69/ 0745.097.264,vanzari@amro.ro, www.amro.ro – proiectare, consiliere, garantie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE