vineri, 10 iunie 2016

Prolight & Sound, targul international de tehnologii si servicii dedicate entertainment-ului, sistemelor integrate si creatiei

   In primavara fiecarui an, la Frankfurt, are loc targul international de tehnologii si servicii dedicate entertainment-ului, sistemelor integrate si creatiei, Prolight & Sound.


   Succesul imens al acestui eveniment este asigurat de participarea unui numar mare de invitati, din foarte multe tari, precum si de spectrul larg de produse si servicii prezentate.

   Anul acesta, principalele segmente de produse prezentate la targ au fost:
- iluminatul, sunetul si tehnologia de scena
- tehnologia Media
- tehnologia pentru radiodifuzare
- tehnologia pentru teatre
- echipamentele pentru evenimente



   Pentru a viziona produsele prezentate s-au adunat o multime de retaileri, experti in sunet, designeri de lumini, designeri de scena, furnizori de servicii de evenimente si altii, doritori sa afle cat mai multe informatii despre ultimele noutati de pe piata.

   La acest eveniment de mare anvergura a fost prezent si unul din partenerii Amro Electronic Grup si anume: Music & Lights, producator italian de echipamente audio-video.

   Music & Lights a prezentat un superb spectacol cu lumini care i-a incantat pe vizitatori prezenti la targ.


   De asemenea, Music & Lights si-a facut cunoscute noile produse, rodul a 12 luni de munca neintrerupta in dezvoltarea de noi tehnologii:
- sistemul RAZOR 440 care impreuna cu LUMA1500 si LUMA700 completeaza o gama profesionala, cu raza de o luminozitate exceptionala;
- seria PIXIE completa, cu modelele PIXIEBEAM, PIXIEWASH, PIXIESPOT;
- o gama noua de proiectoare statice care include: un PIXIEZOOM rezistent la apa, Blinder-ul ARENACOB4 si o versiune avansata a seriei de proiectoare Studiocob, STUDIOCOBPLUS;
- farul cu baterie SMARTBATPLUS care impreuna cu DOTQ ofera noi solutii de iluminat wireless
- noua gama de modelatoare ECLIPSEHD in versiune Tungsten si Daylight
- familia de proiectoare DISPLAYCOBTRWD disponibile in versiunile: Full Colour, Daylight, Tungsten cu posibilitate de control wireless DMX


   Cu aceasta ocazie Music & Lights a facut inca un pas, important, in promovarea noilor sale produse, produse care sunt acum disponibile pe site-ul musiclights.it.

   Aceste produse pot fi achizitionate prin intermediul magazinului nostru online.


   Cu ajutorul Amro Electronic Grup cea mai recenta tehnologie italiana in materie de sunet si lumini este accesibila pe piata romaneasca.

PACHETE SPECIALE