marți, 26 iulie 2016

Sărbătoare mare la Tătărăştii de Sus: muzica s-a auzit impecabil cu ajutorul echipamentelor de sonorizare profesională Proel

   Amro Electronic Grup furnizează echipamente de sonorizare profesională pentru organizarea concertelor.  De curând, în comuna Tătărăştii de Sus a avut loc o mare sărbătoare unde un astfel de echipament de sonorizare profesională a contribuit la crearea unei atmosfere de neuitat.



   20 iulie, o zi cu semnificaţii importante în calendarul creştin. Ziua sfântului Ilie. Sfântul care poate aduce ploaia după o perioadă lungă de secetă.

    La români există multe tradiţii şi superstiţii de ziua acestui sfânt. Una dintre ele spune că misiunea Sfântului este de călători într-un car de foc în căutarea diavolilor şi de a-i trosni cu biciul. Pe 20 iulie, diavolii coboară pe pământ şi se ascund prin diferite locuri. Iar Sfântul Ilie îi caută şi încearcă să-i dibuiască folosindu-se de ploi, tunete şi fulgere.

   O altă legendă spune că în această zi Sfântul înzestrează plantele de leac cu puteri tămăduitoare mult mărite. De aceea este bine ca ele să fie culese de dimineaţă şi puse la păstrare, spre a fi folosite în tratarea diferitelor boli.

   Sunt oameni care nu încep nimic nou de ziua Sfântului Ilie şi nici nu pleacă în călătorii, să nu le meargă rău. Alţii spun că dacă plouă pe 20 iulie o să urmeze 20 de zile de vreme urâtă.

   Însă cei mai mulţi oameni sărbătoresc această zi cu joc şi cu voie bună. Exact aşa cum s-a întâmplat în localitatea Tătărăştii de Sus, situată în partea de nord a judeţului Teleorman, la mai bine de 100 de km de Bucureşti.




   Sărbătoarea Sfântului Ilie şi a zilei comunei Tătărăştii de Sus a adunat laolaltă o mulţime de oameni gata să se bucure de un spectacol de muzică populară şi uşoară.

   Totul s-a petrecut în aer liber, pe o scenă pregătită de firma „Stage Perfect” din Bucureşti.

   Binecunoscutul artist Joulles a presărat atmosfera cu glumele sale spumoase.

   Cântăreţi de muzică populară şi de petrecere au trezit pofta de viaţă în pieptul ascultătorilor. Printre cântăreţi s-au numărat: Ion Ghiţulescu, Mihai Sima, Florin Lucian şi Roxana Marcu.

   Bucuria a izbucnit într-o horă mare în care tătărăştenii s-au prins cu mic cu mare, arătându-şi talentul la dans.

   Spectacolului de muzică populară i-a urmat o serie de melodii de muzică uşoară. A cântat formaţia The Alexanders, în frunte cu solistul Octavian Broşteanu.

   Cireaşa de pe tort a constituit-o însă formaţia Holograf.  Melodiile de suflet interpretate de ei s-au auzit impecabil în boxele profesionale Proel. Lumea a fost emoţionată, au retrăit amintiri, au depănat vise, speranţe, şi-au lăsat sufletul să zboare pe aripile senzaţiilor plăcute.


   Poate că unii nu s-au întrebat ce a contribuit la o atmosferă aşa plăcută. Însă toate detaliile au fost cât se poate de importante: atât prezenţa cântăreţilor, cât şi echipamentele audio de pe scenă.

   Muzica s-a auzit excepţional cu ajutorul incintelor acustice Axiom Line Array şi a subwooferelor de la Proel. Acestea au avut o putere foarte mare, de aproximativ 30 000 de Wati. Au asigurat un sunet impecabil - clapele şi tobele trupei Holograf s-au putut pune în valoare. Şi, mai presus de toate, vocea lui Dan Bittman!

   Firma “Stage Perfect”, cea care a asigurat sonorizarea, a achiziţionat aceste echipamente de la importatorul şi distribuitorul Amro Electronic Grup.



   Vă invităm în magazinul nostru online pentru a descoperi şi alte echipamente de sonorizare profesională pentru concerte.

   Avem produse pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.


   Vă dorim cumpărături plăcute!

PACHETE SPECIALE