miercuri, 1 februarie 2017

Auchan Titan dotat cu sistem de sunet EVAC, de Amro Grup (parcare subterana)




Amro Grup a furnizat un sistem audio EVAC MULTIVES, cu dubla-functie, pentru parcarea subterana din Auchan, Titan (Bucuresti). 


Instalatie audio de avertizare si evacuare furnizata de Amro Grup
Prima functie este de avertizare si evacuare vocala (EVAC), alarma pornind fie prin cuplarea la sistemul de detectie a incendiilor, fie direct de la microfonul de urgenta. Cea de-a doua functie fiind cea de adresare publica, cand este folosit pentru anunturi si sonorizare ambientala. Toate echipamente audio sunt conforme cu cele mai exigente reglementari de functionare si averizare in situatii de urgenta.

Un incediu intr-un spatiu inchis, ca o parcare, impune o interventie rapida, prin mesaje de avertizare si ghidare a oamenilor captivi. Cerintele esentiale ale echipamentelor EVAC presupun ca acestea sa transmita mesaje inteligibile. In plus, difuzoarele trebuie sa fie rezistente la foc, la apa, la socuri mecanice in asa fel incat sa livreze eficient mesajele audio. 

Functionarea trebuie asigurata si in lipsa alimentarii cu tensiune, prin cuplarea la o alimentare secundara, de rezerva. Siguranta cumparatorilor Auchan e pe primul loc. 
Echipamentele audio sunt conforme cu normele EN54
Ambient System producator premiat pentru calitatea echipamentelor audio


Aveti un proiect ce presupune prezenta echipamentelor EVAC? Nu stiti, exact, daca trebuie sa implementati instalatie de avertizare vocala? Contactati-ne acum! In 24 de ore, garantam, cele mai bune raspunsuri! 0749 190532


www.amro.ro
www.echipamente-audio-profesionale.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE