duminică, 5 martie 2017

4 sfaturi utile, daca vreti sa cumparati un sistem de amplificare pentru biserici

Nici nu va inchipuiti cat de usor este sa faceti investitii sigure.

Se apropie Pastele, motiv de sarbatoare si de bucurie, pentru toti credinciosii, Ortodoxi sau Catolici. In 2017, il vom sarbatori in aceeasi zi, 16 aprilie. Daca sunteti in cautarea unui sistem de sonorizare profesional pentru biserica dvs , tineti cont de aceste sfaturi pentru a va asigura ca veti cumpara cele mai potrivite echipamente audio.


Pentru ca fiecare Biserica isi are specificul sau asigurati-va ca:

1 Alegeti echipamentele de sunet in functie de necesitatile concrete, altfel risipiti banii pe sisteme audio ineficiente.
2 Evitati reclamatiile, atentie la HG guvern nr. 321 din 2005. In zonele urbane, pentru a nu polua fonic recomandam folosirea proiectoarelor de sunet, pentru sonorizarea exterioara. Acestea au calitatea de a proiecta sunetul strict in directia dorita. Un profesionist, va garanteaza si reglarea corecta a volumului audio.
3. Nu faceti economii, alegand cele mai ieftine aparate. Pentru un sunet uniform si inteligibil, in biserica, proiectarea si calitatea echipamentelor fac diferenta. Alegeti doar echipamente audio garantate, de calitate, precum cele de la Proel-Italia."
Dorian Grigore, specialistul Amro Grup in sisteme de sonorizare pentru biserici, explica:"O greseala intalnita in unele biserici este prezenta unor difuzoare de putere mare, care se aud deranjant de tare si de neclar. In interiorul unei biserici, in care intra multe persoane, cereti sa vi se monteze difuzoare de putere mica si de fidelitata inalta.
Daca se pun difuzoare de putere doar pe o parte, cei care sunt in acea zona vor fi asurziti, iar ceilalti din partea opusa vor auzi slab sau deloc" Pentru sonorizarea de exterior, exista niste reguli bine stabilie de care trebuie sa tineti cont.

4 Pentru sluijba din experior, pozitionarea corecta a difuzoarelor este esentiala. Cand preotul se deplaseaza, e nevoie de un sunet stabil si o acoperire totala.
"Am vazut situatii in care preotul era nevoit sa se deplaseze iar multi dintre enoriasi nu puteau auzi slujba din cauza sunetului foarte slab, sau a aglomeratiei. In acest caz se recomanda pozitionarea difuzoarelor in punctele cheie ale bisericii: - ne sfatuieste specialistul Amro Grup.

SPECIAL-10% DISCOUNT, pentru comenzi pana la 25 martie, 2017!  

VREAU REDUCERE

In peste 16 ani de activitate, am echipat multe Lacase de Cult, in toata Romania. Cu respect si cu mandrie, le multumim tuturor pentru ca ne-au ales. Este o bucurie sa lucram cu preotii deoarece sunt o categorie atat de speciala si de draga.
Iata o prezentare video scurta cu cateva biserici sonorizare de echipa Amro Grup.


Folosim echipamente PROEL (Italia) si IC Audio (Germania). Din Italia, importam gama de difuzoare aparente, sistemele de radiomicrofoane, microfoanele de fond si amplificatoarele. Nemtii de la IC Audio produc coloane de sunet de o calitate de exceptie pe care le integram in sonorizarea de exterior sau de interior, a bisericilor. Toate echipamentele sunt conforme cu cele mai exigente standarde si au asigurate garantie si post-vanzare.
Sisteme de sonorizare biserica 10% discount extra, in martie 2017
www.echipamente-audio-profesionale.ro

In concluzie, ne vedem si de Paste, la biserica, sa ascultam, cu drag, slujba!
Vreti sa aflati mai multe? Contactati-ne acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE